Minnesstund Tumba – Ordna minnesstund efter begravning – Isacsons Begravningsbyrå i Tumba

Minnesstund Tumba

Minnesstund Tumba: Ordna minnesstund efter begravning

Vi på Isacsons Begravningsbyrå hjälper dig gärna och ordnar en vacker minnesstund efter begravningen i Tumba, Tullinge, Grödinge, Skärholmen, Botkyrka / Norsborg, Rönninge, Sorunda / Ösmo / Nynäshamn, Flemingsberg / Huddinge, m fl. Vi har kontakt med många duktiga och pålitliga restauranger och cateringfirmor i Tumba med omnejd, som anordnar med minnesstunder efter begravningen. Församlingar bistår ibland med lokal för minnesstund i församlingshem. Man kan likaså anordna minnesstunden själv i hemmet. Man behöver inte inbjuda alla till minnesstunden efter begravningen – det går till exempel att endast familjen samlas hemma eller på någon restaurang.

Minnesstund Tumba: Om svar anhålles

O.s.a. (om svar anhålles) är ett alternativ där man anmäler sitt intresse att deltaga på minnesstunden efter begravningen. Det underlättar att ta reda på antalet då man skall anmäla antalet till servering eller att bereda själv. Detta skrivs oftast i dödsannonsen och sista anmälningsdatum är vanligen några dagar före begravningsceremonin. Vi på begravningsbyrån kan ombesörja en sådan lista och sedan anmäla antalet till serveringen.

Minnesstund Tumba: Det som serveras på minnestunden

Man kan bjuda på allt från kaffe och kaka till flerrätters menyer. Det är helt upp till anhöriga vilken meny som väljs. Det kan däremot vara bra att ha i åtanke vilken tid på dagen minnesstunden äger rum och om det finns flera som har rest långt.

Minnesstund Tumba: Menyförslag till minnesstund

  • Café Complé (kaffe, småkakor & tårta)
  • Landgång / smörgåstårta, dryck & kaffe
  • Landgång / smörgåstårta, dryck, kaffe & tårta
  • Varmrätt, dryck, kaffe & tårta
  • Trerätters meny, dryck & kaffe

De olika serveringarna har olika menyer och har även olika pris per kuvert. På begravningsbyrån finns menyblad med priser för de aktuella serveringarna.

Minnesstund Tumba - Ordna minnesstund efter begravning - Isacsons Begravningsbyrå i Tumba - 2  
  • Fyll i Livsarkivet online - En hyllning till livet!
  • Platsen där alla kan hitta information om avlidna personer
  • Beställ begravning i Tumba med omnejd. I det här verktyget kan du planera begravningen och skicka in din beställning till oss. Vi återkommer sedan till dig och tillsammans går vi igenom dina val. Du kan även välja att spara din planering och återkomma till den senare, själv eller tillsammans med din begravningsrådgivare.