Gravstenar Tumba – Vackra gravstenar i Tumba – Isacsons Begravningsbyrå i Tumba

Gravstenar Tumba

Gravstenar Tumba: Stort utbud av vackra gravstenar i Tumba med omnejd

Vi har stort utbud av vackra gravstenar i Tumba, redo för leverans i Tumba, Tullinge, Grödinge, Skärholmen, Botkyrka / Norsborg, Rönninge, Sorunda / Ösmo / Nynäshamn, Flemingsberg / Huddinge, m fl. Gravstenar kan idag utformas på en mängd olika sätt. Valet av gravsten är personligt och vi bistår gärna med information och exempel. Givetvis erhåller Ni samma pris hos oss som om Ni skulle vända Er direkt till gravstenstillverkaren. Besök gärna vår största samarbetspartner: Petterssons Stenhuggeri.

Ni är även varmt välkomna att kontakta oss eller boka ett stenbesök hos oss, så berättar vi gärna mer!

Glasgravstenar Tumba: Glasgravsten – modernt alternativ till traditionell gravsten

Nu finns ett nytt och mycket vackert alternativ till den vanliga gravstenen – en glasgravsten i egen design. En fantastiskt vacker glasgravsten – gravsten i glas – som fångar och reflekterar ljuset under dygnets olika skiftningar, på ett sätt som en traditionell gravsten inte gör. Glaset är transparent och låter sol och skugga spela över ytan på ett mycket effektfullt sätt. Glasgravstenen upplevs som ljus och lätt där den står på begravningsplatsen. Motivet år ljusbeständigt och är lika vackert från båda sidor. Alla glasgravstenar tillverkas i Glasriket. Glasriket i Småland är centrum för design och tillverkning. En vanlig gravsten i glas väger 35 kg och mäter 50 x 70 cm. Det finns redan många färdiga motiv och former att välja mellan. Det är också möjligt att ta fram en glasgravsten i egen design, i samarbete med skickliga formgivare och hantverkare. Vi erbjuder dessa vackra och unika glasgravstenar genom vår samarbetspartner Glasgravsten Sweden AB.

Gravstenar Tumba med omnejd - Isacsons Begravningsbyrå - Ros

QR-kod på gravstenGravstenar Tumba med omnejd - Isacsons Begravningsbyrå - QR-bricka

QR-koden på gravstenen kan peka åt exempelvis en minnessida där du kan skriva in din hälsning, eller varför inte ett personligt kollage av bilder och / eller musik som passar ihop med den avlidne.

QR-koden på gravstenen kan också innehålla videoklipp och texter i olika format.

QR-koden lasergraveras sedan på gravstenen, på en metallbricka. Den går att få i två olika utföranden, med och utan bild.  Den är liten och diskret och utgör därför inte en dominerande del av gravstenens dekoration.

QR-koden på gravstenen klarar regn och rusk och sitter stadigt fast, men går att ta bort ifall det behövs, utan att gravstenen tar skada.

Varmt välkommen att kontakta oss om du är intresserad, så hjälper vi dig gärna!

E-post: kontakt@isacsons.se

Tel: 08 – 530 385 09

Eller beställ via internet här.

Gravstenar Tumba - Vackra gravstenar i Tumba - Isacsons Begravningsbyrå i Tumba - 2  
  • Fyll i Livsarkivet online - En hyllning till livet!
  • Platsen där alla kan hitta information om avlidna personer
  • Beställ begravning i Tumba med omnejd. I det här verktyget kan du planera begravningen och skicka in din beställning till oss. Vi återkommer sedan till dig och tillsammans går vi igenom dina val. Du kan även välja att spara din planering och återkomma till den senare, själv eller tillsammans med din begravningsrådgivare.